Nieuwsbrief maart-april
  • 0 comments
nieuwsbrief6

Beste ouder(s),

Graag hadden wij u op de hoogte gebracht van het laatste nieuws in ons kinderdagverblijf.

Wij verwelkomen Soline bij de baby’s, Miller bij de kruipers en Atharv bij de peuters. Na de paasvakantie zullen Noéline en Odysseas naar de school gaan. Wij wensen hen alvast veel succes.

Ook willen wij Nils en Lou en beide hun families feliciteren met de geboorte van Hugo en Maxime. Zij zullen na de zomervakantie beide starten in onze babygroep.

Nieuw huishoudelijk reglement

Graag herinner ik er u aan dat het belangrijk is om het nieuwe reglement met addendum én opvangplan in te vullen en te ondertekenen voor 1/4/2015. Alle dossiers moeten dan in orde zijn.

Denk er aan om vakantieperiodes van 2015 waarin uw kindje niet zal komen ook voor 1/4/2015 door te geven. Als u dit niet doorgeeft, worden deze dagen van de snipperdagen afgetrokken.

Aarzel niet contact op te nemen of een afspraak te maken bij verdere vragen. Bedankt.

Buggy’s in tuinhuis

Omdat de ingangen omwille van de veiligheid niet geblokkeerd mogen zijn, vragen wij om de buggy’s vanaf maart steeds in het tuinhuis te plaatsen. U kan de buggy mee naar binnen nemen om uw kindje er uit te halen ’ s morgens. Nadien plaatst u de buggy in het tuinhuis. Bedankt voor de medewerking.

Attest met kindcode 2015

Aan de ouders van wie ik het attest inkomenstarief (met kindcode) voor 2015 nog niet ontvangen heb, vraag ik met aandrang om dit zo snel mogelijk binnen te brengen of door te mailen. U krijgt dit attest via mail toegestuurd van kind&gezin. Zonder correct attest kan de facturatie en daarmee ook de kinderopvang worden stopgezet. Het is dus uitermate belangrijk dat dit document aanwezig is in uw dossier.

Facturatie luiers

Uitzonderlijk zullen de facturen van de luiers voor de maand februari en maart worden samen geteld. U zal in april dus de factuur ontvangen voor de luiers voor de periode 15/2-31/3.

Babyboombeurs

De jaarlijkse babyboombeurs vindt dit jaar plaats op 27-28-29 maart in Brussels Expo Paleis 11. Deze beurs is voor alle toekomstige en jonge ouders. Voor meer info en een korting bon kan u terecht op de website http://salonbabyboom.be/index.php?lang=nl

Sluiting kinderdagverblijf

Op 6/4/2015 zal het kinderdagverblijf gesloten zijn (paasmaandag). De overige dagen in de paasvakantie zijn wij gewoon open.

Sluitingsdagen mei: 1 mei, 14 mei, 15 mei en 25 mei.

Receptie, Voorleesweek & Carnaval

Bedankt aan alle ouders die naar de receptie zijn gekomen en een verhaaltje zijn komen lezen in het kinderdagverblijf. De kindjes waren ook heel leuk verkleed met carnaval. Hieronder enkele foto’s.